The Alliterative Woomera

The World'S Local Karlotta.

Tänk på hälsan

I dessa dagar är det viktigt att tänka på hälsan, så att vi mår bra och håller ut länge. För om man inte gör det är det lätt att man bränner ut sig och att man one orkar lika mycket som man gjorde förr. Ja nu är det många som lider av utmattnings symtom och går in i väggen.
Det är synd att det har blivit så vanligt, att vi har svårt att se signalerna och se när det är dags att dra i bromsen. Att stanna upp en stund och ta det lugnt. För det är verkligen inte värt det att man sliter ut sig för ett arbetes skull.
Ja det är bra att man vill göra bra ifrån sig och att man vill göra ett bra jobb, inget snack om saken.
Men det är ändå viktigare att man mår bra och att man inte bränner ut sig, för då kan man inte göra ett bra jobb alls.

Värt att tänka på

Det är värt att staman upp och tänka till och se vart är jag på väg? Hur mår jag egentligen? Är det värt det? Kan jag bli mer balanserad?
Genom att stålål sig dessa frågor hjälper man sig själv att se vart är jag vart är jag på väg. Går det framåt eller håller det på att slå bakut.
Kolla på företag som är duktiga på det dom gör ta hjälp av dom. På smartermarketing så är det en bra arbetsmiljö och det vill man ju att det ska vara hos alla. Satsa på att ge dig själv en bra arbetsmiljö så att du inte blir sjuk utan att du kan hålla ut och ge det bästa av dig själv men inte ge allt. Så att man håller i längden. För det är ju det man vill att man ska må bra och göra ett bra jobb.