The Alliterative Woomera

The World'S Local Karlotta.

Bra med redcat

När man ska få undervisning så är det viktigt att man hör vad som sägs och att man kan få ut det man vill av sin utbildning. Och då är det såklart väldigt viktigt att kunna höra det läraren säger eller det eleverna säger när dom har redovisningar och så vidare. Ja det är bra att det finns en hel del bra hjälpmedel som kan hjälpa och göra att det blir lättare och lättare att nå det målet. Ett bra hjälpmedel är att använda sig av redcat som man kan ha och som man kan använda sig av som är som en mikrofon och högtalare så att alla kan höras bra. Sen så kan det vara skönt för läraren att slippa skrika och prata så högt hela dagarna.

Bra att det finns hjälpmedel 

Ja det är verkligen bra att det finns hjälpmedel att få och att man kan få det att gå ihop på ett lättare sätt och att det blir smidigare.
Ja det är underbart att det hela tiden går framåt så att det blir lättare och lättare så att man kan göra det lättare och att det kan bli bättre och bättre hela tiden för alla i klassen.
Man vill ju att lärarna ska ha en bra arbetsmiljö och det blir ju set om dom slipper att skrika och det blir lättare och bättre för alla elever att kunna höra undervisningen på bästa sätt och att kunna framställa sina redovisningar på ett lättare sätt. Så det kan vara bra att tänka över det och pröva om det kan vara något för er att prova på och se om det är det som man skulle vilja ha och prova på. Så det gäller att hitta det som man kan och göra så att det blir så smidigt och lätt som möjligt innan man gör det.